torstai 4. toukokuuta 2017

Pieni trippi ja kuumeilua

Olen ollut muutaman päivän reporankana kun lämpöä on ollut 38 paikkeilla. Tänään vielä tiputin kuumemittarin lattialle ja teräviä lasinsiruja on ympäriinsä, mutta en ole jaksanut ottaa imuria esille.
Niinpä tästäkin tulee vain lyhyt ilmoitus, että elossa ollaan.

Huhtikuun loppupuolella kävin viikon reissun Varazzessa, Italiassa.
Kuvia ja mielenkiintoisia paikkoja oli paljon, Monacoa myöten, mutta en jaksa nyt pitemmin kirjoitella.

Matkalla
 
Kahvit jälkiruuaksi menomatkalla lentokentältä hotelliin. Eräs matkalainen kysyi, että onko tästä joku jo juonut kun kahvia oli kovin vähän.

Ranta hotellin edessä

Paikalliset sanoo näitä turistiappelsiineiksi. Nämä ovat karvaita, mutta turistit maistelee niitä. Nämä ovat kypsyneet joulukuussa, mutta putoavat puusta vasta sitten kun uudet appelsiinit kasvavat.
 
 
 Monacossa

6 kommenttia:

 1. Parane pian! Eikai oo mitään ulkomaantautia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kai ole.
   Sain varmaan kylmää lentokentällä taksijonossa.
   Yskittää ja nivelet on kipeitä, kyynärpäät, polvet, käsien nivelet, jalkaterätkin välillä ja lihakset vähän joka puolella. Mutta eiköhän se tästä tokene. Onneksi ei ole mitään sovittuja menoja niin voi leppäillä.

   Poista
 2. Toivottavasti voinet jo paremmin!? Muistan kanssa Italian matkani, ostin ison pullan ja kahvin...meinasin pyörtyä, kahvia oli 3 suullista ja mustaa kuin pippuri...syö siinä sitten nisua samassa. En oikein hallinnut hommaa, heh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpöilyä on vielä ja yskittää. Enimmäkseen makoilen vaan.

   Italiassa on kyllä aika tymäkkää kahvia. Cafe americano oli meillä aamiaisella ja päivällä sitten joskus cappuccino, joka oli meikäläiselle parempaa. Muutamassa ruokapaikassa oli sitten jälkiruokana tuo pikkutilkka tervaa.

   Poista
 3. Pikaista paranemista!

  Onko vointi jo hieman parempi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista!
   Hiukan on parempi olo kun kurkkukipu on melkein poissa, mutta vielä yskittää aika pahasti ja tuntuu iltaa kohti kuumekin nousevat taas. Nenäkin alkaa vuotamaa, mutta pidän sitä merkkinä siitä, että flunssa on puolessa välissä.
   Onneksi ihana ystävä kävi tänään ja imuroi lasinsirut lattialta. Sain myös herkkuja kahvin seuraksi ja lehtiä lukemiseksi, vaikka en oikein jaksakaan lukea.
   Pitää lähiaikoina toeta apteekkiin, että saan uuden kuumemittarin, jos kuume ei ala laskemaan.
   Samaísella Italian matkalla ollut serkkuni sairastui myöskin ja kävi jo lääkärissäkin. Sai yskänlääkereseptin. Minä harrastan enempi omahoitoa, lämmintä juotavaa, paksu huivi kaulassa yölläkin ja puhuminen välttelyä. Se kun yskittää.

   Poista