sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Voi tätä harmautta ja sukat 2/2017

Taas on niin harmaa päivä, että ei meinaa tointua ollenkaan.
Onneksi vähän piristää KristiinaS:lta saamani amaryllis, joka komeasti availee kukkiaan.

Edit: Huomaattehan kukan juuresta vinosti ylös lähtevän langan, jolla sidoin kukkavanan säleverhojen narun pidikkeeseen, koska kukka on painava ja pitkän vanan päässä aika hutera.

 
Yhdet sukat sain taas tehtyä. Lanka Austemann Step 6 ja lankaa kului 72 grammaa, puikot 3,0 bambut, silmukoita 4x13 ja sukkien koko 39 eli omaan jalkaan sopivat. Raidoituksen sain aika hyvin soviteltua, vain muutaman silmukan ero kärjessä. Lankojen värierä oli sama, mutta toisen kerän väri on hieman vaaleampaa. Liekö laitettu väriliemeen eri aikaan ja aikaisemmat imeneet vahvemman värin. Tätä lankaa olen ostanut kerän toisensa jälkeen kun aina jää vähän vaille sukkapari. Niinpä nytkin on vajaa kerä (119 grammaa) ja nyt pitää miettiä, miten siitä sukat tekisi. Tämän parin kantapää ei näytä hyvältä kun punaista on iso laikku. Olisi ehkä pitänyt tehdä toisella langalla raitoja väliin. Varretkin olisi voinut olla pitemmät. Ehkä pitää harkita sukkien aloitusta kantapää edellä, niin voi tehdä varret sen mukaan miten lankaa riittää.
 
 
Kiskot uuteen satamaterminaaliin on otettu käyttöön ja nyt on pysäkki sekä vanhan terminaalin kohdalla, että Verkkokaupan kohdalla. Uusi terminaali ei ole vielä käytössä, joten kulku uuteen Megastar laivaan käy vanhan terminaalin kautta.
 
 
Muutoin viikko on mennyt käsityöystäviä tapaillen ja kotona lepäillen. Kiitos ystävät mukavasta seurasta ja nähdään taas ensi viikolla.
 
 

4 kommenttia:

 1. Hyvä kuva, kiskot menee kuin tunneliin. Megastar on kyll niin megakokoinen että mä en sinne mene.
  Enköhän maanantainan Kamppiin tule. Tapaamsiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni laivaan mahtuu reilusti yli 2000 matkustajaa ja tämän päivän lähtö taisi olla täynnä.
   Nähdään huomenna.

   Poista
 2. Minusta nuo kantapäät näyttävät kivoilta ja sukat ovat muutenkin kivan näköiset :).

  Harmaata on ollut tänään, jospa huomenna olisi valoisampaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Omppumato. Kyllähän nämä on ihan kelvolliset ja tuntuivat jalassa passelilta.

   Poista