sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Pasilan studioilla ja Ogelin Lankamaailmassa

Perjantaina kävimme KristiinaS:n kanssa Pasilassa seuraamassa Uutisvuodon nauhoitusta. Olipa mielenkiintoinen ja positiivinen kokemus. Huomasi kyllä, että oli ammattilaiset asialla (siis esiintyjät, ei me). Eipä juurikaan tainnut tulla poistettavaa otoksissa. Kiitos Kristiina kun pyysit mukaan.

Lauantaina olin Ogelin tapaamisessa. Siellä oli esittäytymässä uusi Lankamaailman henkilö, Katariina Tiainen. Hänellä on ollut Kokkolassa Käsityöliike Katariina, joka nyt on siis vaihtanut omistajaa ja Katariina miehensä kanssa on muuttanut Helsinkiin ja Katariina sitten palvelee iloisesti meitä Lankamaailman asiakkaita.

 
Paljon ei kameroiden takaa esiintyjiä nähnyt, mutta eipä se haitannut kun ne näki sitten eilen illalla telkkarista. Kameramiesten touhua oli kiva seurata ja varsinkin kun toista kameramiestä nauratti välillä kovasti.

4 kommenttia:

 1. Kiva kun tulit mukaan, on se aina kaksin kivempi kokea ja kommentoida. Oli sitt kuitenkin ohjelmassa se pissajuttu minkä olis mun mielestä voinu leikata pois mutta ehkä olis ollu liikaa Sipilää jos se pipojuttu ois laitettu. Noh, kiva oli nähdä ohjelman teko ja sitt valmis ohjelma. Tosi sujuvasti sujui vitsien ja juttujen kulku, ei siinä mietitty mitä sanotaan vai sanotaanko.
  Ihanko sinne myymälään tuo Katarina tuli vaiko konttorin puolelle (sieltähän lähtee yksi pois)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin Katariina sujuvasti esitteli lankoja. Voi kyllä ollakin enempi sitten konttorin puolella kun on kokemusta siitäkin puolesta ja otti kovasti myönteisesti vastaan ehdotuksia lankavalikoimaan.

   Poista
 2. On varmasti ollut mielenkiintoista olla seuraamassa tuommoisia nauhoituksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu. Oli tosi kiva olla siellä yleisönä.

   Poista