tiistai 26. heinäkuuta 2016

Pieni lukutuokio

Tai oikeastaan hiukan pitempikin kun luin kaksi pokkaria, jotka sain matkalukemiseksi Muttimarkkinareissulla. Kirjat oli jo muutamaan kertaan kiertäneet ja luettu.
Mustosen kirjat on aina olleet mukavia luettavia. Nämäkin kyllä luin ihan helpolla, mutta vanhojen sanojen käyttö muuten nykysuomen kielessä tuntui teennäiseltä.
Hauska yllätys oli, että minulla ennestään oleva kirja, Tapaamme Mattilassa ja jonka sain blogivoittona, kertoo saman pihapiirin tapahtumista kuin Lapsenpiika-kirjassa Sibeliuksen perheen muutettua Keravalle.

4 kommenttia:

 1. Minullakin on lukusuunnitelmissa Mustosen kirjoja, kunhan ehdin. Pidän hänen kirjoistaan.

  VastaaPoista
 2. Mustosen kirjat tuntuvat olevan suosittuja.

  VastaaPoista
 3. Totta puhut, näitä on kiva lukea erilaisten dekkareiden välissä, pysyy elämä mallissaan. Sinä ootkin näköjään reissaillu pitkin Suomea huomasin noista aiemmista jutuistasi. Olet näköjään myös kasvattanut itsellesi viherpeukalon kun parvekkeesi on kukkia täynnä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä tulikin oikein reissukesä. On vähän niin kuin lopun edellä. Insuliinin kanssa kun täytyy vähän miettiä noita matkoja.
   Nyt on ollut kasvit oikein reheviä, mutta kohta kukkiminen loppuu. Saa nähdä, miten pelargoniat sitten jatkaa syksyllä kukkimista.

   Poista