sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Aurinkoista äitienpäivää

Äitienpäivän vieton aloitin jo eilen kun tytär ja tyttärentytär kävi onnittelemassa. Sain tosi kauniin ruukkuruusun ja kauniin onnittelukortin. Kahvittelun lomassa päivitettiin perheitten kuulumisia. Yo-juhlatkin näyttäis olevan tulossa. Lupasin tehdä muutaman kuivakakun ja vähän suolaista tarjottavaa.

Tänään on tulossa poikanen käymään ja täytekakkua riittää kyllä ja voi jäädäkin vielä. Keikauskakkua ainakin jää  ja sille pitää keksiä jotain. Pakastimeen, jos ei tule muita vieraita. Tai sitten huomenna otan mukaan Kampin neulekahvilaan.

Kaunis sää on saanut purjehtijat liikkeelle ja vielä näkyy purjeet hiekkakekojen ylitse. Tallinnan laivakin saattaa vilahtaa kun osaa katsoa oikealla hetkellä. Laivat vaan on niin nopeita, että harvoin sattuu näkemään niiden kulkua.
6 kommenttia:

 1. Ai äitienpäivä, ahaa :(
  Harmi kun kiva maisema peittyy, ehkä kuitenkin joku vilaus merta jää näkyviin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni kaistale merta tosiaan sais jäädä näkyiin.

   Poista
 2. Nyt kannattaa vielä nauttia purjeveneistä ja merimaisemasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nautinkin istuen ikkunan vieressä aamuin, illoin ja pitkin päivääkin kun tietokeelta pitää välillä nousta jaloittelemaan.

   Poista
 3. Ihanan värinen ruusu ja näkyy muitakin kauniita kukkia. Makoisat tarjottavat,nam. Sulla on aivan luxusta,kun asuntosi on merinäköalalla.

  VastaaPoista
 4. Merinäköala on ollut kyllä kiva. Varmaan häviää kun eteen rakennetaan kerrostaloja.

  VastaaPoista