tiistai 21. heinäkuuta 2015

Pohojammaalta tullaan ja muttia evväänä

Juu, tuli käytyä Muttimarkkinoilla ja äsken kotiuduin. Nyt on sauna lämpiämässä, että saa matkapölyt pois ja hiukset pestyä. Nimittäin olin unohtanut ottaa shampoon mukaan. Ekan pesun siellä reissussa koitin tehdä saippualla. Seuraavana päivänä menin kauppaan ostamaan shampoota ja oikein lämmitin saunan vielä (tilapäisessa asunnossa oli sauna, ylellistä). No, höpsistä, olin ostanut hoitoainetta. Ei tullut kunnollista pesua. Sitten ajattelin, että siskon luona Kokkolassa pesen tukan kunnolla, sisko kyllä lainaa shampoota ja ehkä lämmittää saunakin. Toinen höpsis, pesuhuoneen kraanasta tuli pelkkää kuumaa vettä. Nyt siis omaan saunaan ja oikeat pesuaineet, toivottavasti onnistuu.

Muuten olen aika poikki kun kurkkukipua, yskää ja räkää riitti koko reissun ajalle. Lämpöäkin taisi olla välillä.

Matkalle lähtiessä ostin uuden kameran, mutta en vielä osaa siitä laittaa kuvia blogiin. Kamerassa on joku langaton systeemi. Kunhan tästä tokeennun, niin saatte vähän pidempää raporttia matkan vaiheista.

6 kommenttia:

 1. Ai ne oli nyt ne muttimarkkinat, usein on tullut oltua lähellä, mutta koskaan ei ole tullut käytyä. Enkä ole kyllää koskaan syönyt muttia tai pepua, onneksi sentään huituvelliin olen päässyt tutustumaan.

  Harmi kun sinä olet sairastellut reissussa, mutta nyt kiireesti parannat itsesi! Jos ei muu auta niin sitten kuumaa rommia tai muutaman kerran tujaus konjakkia!

  T: merja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuumaa mehua tässä lipittelen kun piti nousta kesken unien yskimään.

   Poista
  2. Voi sinua, toivottavasti tauti nopeasti talttuu!

   Poista
  3. Vielä pitää muutamat yömehut laittaa, mutta muuten alkaa helpottamaan pikku hiljaa.

   Poista