lauantai 13. kesäkuuta 2015

Kuljeskelua ja KIPpailua

Eilen kiertelin ystäväni rva R:n kanssa Lapinlahden sairaalan puistossa kun siellä oli yleisöpäivä Helsinki-päivän kunniaksi. Meidän piti mennä esittelykierrokselle, jonka oli ilmoitettu lähtevän portilta. Noin parikymmentä odottelijaa siellä seisoi ja ihmetteli aikansa. Me lähdimme sitten omin neuvoin kiertelemään ja sitten ilmeni, että opastettu kierros olikin alkanut, ei alueen portilta, vaan päärakennuksen pihaportilta. Yritimme ensin löytää esittelykierrosryhmän, mutta emme onnistuneet sitä löytämään, joten alueen historiatiedot jäi kuulematta. Joimme vielä pihalla kupposet kahvia pullan kera. Koska mun kamera kenkkuilee, niin reissusta ei ole kuvia.

Tänään oli KIP-päivä ja samaisen rva R:n kanssa kävelimme Snurreen neulomusten kanssa. Snurressa olikin "tupa täynnä" väkeä, englanninkielistäkin, ja tarjottavaa oli suolaista ja makeaa sekä kuohuvaakin. Toki siinä vahvempikin sortuu kun tuntikaupalla istuu ihanien lankahyllyjen vieressä. Ihan maltillisesti kuitenkin ostin edullista sukkalankaa, kun päivän alennus oli 15 prossaa. Toki olisi oikeastaan kannattanut ostaa kalliimpaa lankaa, mutta 32 eur/100 grammaa meni hiukkasen yli kipurajan, vaikka mallisukka tuntuikin aivan ihanalta.

Jokunen päivä sitten kävi vieras, jonka matkaan lähti kahdet harmaat miesten sukat. Tilalle sain lankaa, joka on aika paksua. Niistä rupesin tekemään "mökkisukkia". Ehkäpä jollakin on käyttöä näillekin.

Eilen ja tänään oli oikein mukavan lämmintä ja aurinkoista, vaikka tuuli olikin aika reipasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti