sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Harmaata sisällä ja ulkona + sukat 20/2015

Tänään on enimmäkseen ollut harmaata ja sadellut hiljalleen. Eipä tehnyt mieli uloskaan lähteä, vaikka olin vähän silleen ajatellut. Eilen kävin  vain lähikaupassa en enempää ulkoillut kun tuuli puhalsi hiekkoja silmiin eikä koirankakkaiset pölyt oikein viehätä kasvoilla ja hengitysteissä.

Niinpä sitten sukkia olen väkertänyt ja nyt vähän isompaa kokoa harmaasta langasta. Isot miesten sukat ei ole niitä kivoimpia töitä, mutta tuo Vilma-lanka tuntuu aika mukavalta puikoilla. Paitsi, että siitä lähtee yllättävän paljon pölyä, mikä aivastuttaa vähän väliä.

Yhdet sukat sainkin jo valmiiksi, lankaa kuluin 85 grammaa, silmukoita puikoilla 4x13, puikot 3,0 bambut. Yritin tähdätä noin 43 kokoisiin sukkiin, mutta en tiedä onnistuinko.

 
 
 
 
 
 
 

6 kommenttia:

 1. Uskon, että teit ihan passelit sukat 43 numeron jalkaan. Minulla on ollut vuosikaudet linkkinä Tuulan sukkataulukko, josta olen käynyt katsomassa sukkakokoja. Piri

  http://www.freewebs.com/tiinanneuleet/ohjeet/sukkataulukko.pdf

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paria sukkataulukkoa minäkin katselin ja kyllähän villasukka vähän myötäileekin, joten eiköhän ne kelpaa.

   Poista
 2. Vilma on aivan ihana lanka käyttää, sukat senkun paranee iän myötä. Toki en tiedä onko Vilma vielä samanlaista kuin silloin joskus.

  T: merja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monet langat oli ennen parempia, mutta toivottavasti Vilma on edelleen hyvä käyttölanka.

   Poista