perjantai 16. tammikuuta 2015

Ikkunanäkymiä

Jokunen päivä sitten oli lumimyräkkä tulossa kovaa vauhtia mereltäpäin. Ei sitten lunta ainakaan kovin paljon tullut.

Tänä aamuna heräsin kun talo tärisi. Luulin, että lumiaura kolaa talon seinää. Vaan olivatkin aloittaneet perustusten kaivaus- ja poraushommat talon edustalla. Päiväkotirakennuksen aloitus siinä lienee.

Nyt kun on hiukan lunta ja liukkautta, niin enpä ole paljon liikkunut ulkosalla. Eilen tosin kävin poikasen kanssa velipoikaa moikkaamassa. Oikeastaan ihan asiareissu kun velipojan telkkari ei ole toiminut, niin nyt saatiin se jollain lailla pelaamaan. Ainakin kanavat näkyy ja ääni kuuluu, kuvakin on tosi hyvä, mutta kaukosäätimen näppylöitä ei pidä painella ettei digiboxi mene sekaisin. Onhan se telkkari 9-kymmentä lähentelevälle hyvä seuralainen näillä keleillä.8 kommenttia:

 1. Kovaa rakentamista on siellä nyt menossa, kun rakennus tulee valmiiksi niin uusi aloitetaan.
  Kyllähän se telkkari kunnossa pitää olla vaikkei paljon kivaa ohjelmaa tulekaan.
  Muista sinäkin olla varovainen nyt liukkailla keleillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä kestää 6-7 vuotta ennen kuin kaikki rakennukset on valmiit. Onneksi täällä on niin hyvät äänieristeet taloissa, että melu ei häiritse. Pölyä kyllä tulee parvekkeelle, mutta sisälle ei niinkään kun on koneellinen sisäänpuhallus, niin siinä on vissiin suodattimet välissä.

   Poista
 2. Ei sulla siellä aika tule pitkäksi kun ikkunasta saa jatkuvasti seurata muuttuvaa maisemaa.
  Mä ostin nastat kenkiin ja nyt on hyvä tepastella. Ei tarvii joka askelella pelätä kaatumista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä ostit ne nastat ja onko helpot käyttää.

   Poista
 3. Minä tulisin hulluksi jos koko ajan ympärillä rakennettaisiin, mutta sinä tiesit mistä asuntosi ostit ja olet ihan erityyppinen kuin minä, joten sua ei varmaan kauheasti häiritse.

  Aloitin tänään klipsukurssin ja kyllä meinasi mennä välillä klipsut väärinpäin ja kädet oli kovilla jo siinä kun valmisteli klipsuja sivuleikkureiden ja vasaran kanssa.

  VastaaPoista
 4. Niissä klipsujen siistimisessä onkin aika kova homma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En olisi arvannutkaan, että sitä tuollaista hommaa joutuu tekemään, kait sitä olisi edes jonkin verran siistinyt niitä etukäteen jos olisi arvannut. Meni turhaan kurssiaikaa hukkaan kun käytti sivuleikkureita ja vasaraa. :)

   Poista
  2. No, voi harmi tosiaan. Olis ollut hyvä etukäteen vasaroida ja huuhdella limut niin olis säästynyt aikaa muuhun. Mulla se sivuleikkureitten käyttö ottaa käsiin, enkä voi sitä pitkään tehdä.

   Poista