lauantai 13. syyskuuta 2014

Onko raidat kohdillaan

Ostin aikaisemmin Step-sukkalankaa koska siinä on Aloe veraa ja Jojoba öljyä. Ajattelin tehdä itselleni hoitavat yösukat. Ja teinkin, mutta en ollut tyytyväinen raitoihin. Punainen kantapäässä ei miellyttänyt, vaan halusin punaista jalkaterään.

 Niinpä kävin ostamassa lankaa lisää ja tein toiset sukat. Nyt sain punaista jalkaterän kohdalle, mutta mielestäni himpun liian lähelle kantapäätä kuitenkin.

Siispä kolmannet sukat puikoille. Tähän pariin tein viisi lisäkerrosta toisella langalla nilkan resoriin joten ruskeaa riitti vähän pitemmälle kantapään jälkeen. Lisäkerrokset tein niin, että vuorottelin lisälangan ja peruslangan kanssa kerroksittain 10 kerrosta.

Lankaa on vielä jäljellä, joten nyt on mietinnässä olisiko joku muunlainen raidoitus nätimpi.

Lanka Austermann Step,  (51 g, 54g, 55g),  puikot 2,5 bambut, silmukoita 4x13. Koko noin 39 eli omaan jalkaani sopivat.

13 kommenttia:

 1. Varmasti mukavan tuntuinen sukka tulee tuosta langasta neulottuna ja minusta nuo punakantapäisetkin ovat ihan nätit.

  T: Merja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lanka on kyllä ihan kivan tuntuista ja eihän ne raidat sitten peiton alta yöllä näy. :=D

   Poista
 2. Mulla olisi aina, jos sukkia osaisin tehdä, täysin eriparia olevat sukat. En katsoisi mihinkä raidat tulee tai minkä väriset ja ovatko parit edellisen sukan kanssa. Mutta nyt kun sanoit, niin paras se punaienn raita on sukanpohjassa kuin kantapäässä. Jännä juttu, en olisi huomannut, ellet olisi sanonut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on välillä eriparisukat jalassa. Joskus muinoin töissä ihmettelivät kun oli toisessa jalassa sininen sukka ja toisessa punainen.
   Jalan keskiosan punainen näkyy paremmin jalassa kuin kantapään punainen.

   Poista
 3. Nuo kaksi paria ovat oikein kauniita ja on se ensimmäinenkin ihan nätti. Ja jos se nyt jostain syystä harmittaa niin eihän se yöllä näy. Ja jos illalla on jo ajoissa vaihtanut niin ei ajattele asiaa. Ja kun sekin pari kuitenkin on nätti. Kivat värin on langassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nuo kaikki kelpaa yösukiksi ja miksei päivälläkin. Tosin useimmiten pidän yöllä puuvillasukkia, kun rasvaan jalkoja iltaisin ja puuvillasukat voi pestä kuumassa vedessä.

   Poista
 4. Minusta tosi komeita sukkia kaikki.

  VastaaPoista
 5. Hienot on sukat ja jämistä saat vielä jännemmät kun neulot vuorotellen kahdelta kerältä, saat oikean sekametelisopan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jämistä pitääkin suunnitella kivat raidat sukkiin.

   Poista
 6. Kohdallaan on raidat :)
  Niin kauniita sukkia olet taas neulonut.

  Mukavaa viikonloppua, minä olen lähdössä kohta mökille !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli!
   Mukavaa viikonloppua sinullekin.

   Poista
 7. Sitkeä sissi olet. En olisi enää kolmatta paria viitsinyt! Nättejä kaikki, vaikka olenkin samaa mieltä, että vihreäkantapäiset ovat pikkuisen kivemmat. :)

  VastaaPoista