tiistai 19. elokuuta 2014

Roskalavapaviljonki

Kävin eilen katsomassa Roskalavapaviljonki-paikkaa Sanomatalon takana. Aika iso alue siellä oli rakenteilla. Vein vähän vaatetavaraa sinne. Tänään vien käsityö- ja askartelutavaraa. Tuollainen tapahtuma on mukava kun ylimääräiset tavarat saa uuteen käyttöön. Eri päivinä on eri teemoja, mutta tietääkseni tavaraa voi viedä minä päivänä tahansa. Toki sieltä voi etsiä ja hakea itselleen tarpeellista.


6 kommenttia:

 1. Tuo on ihan hyvä idea, että kierrätetään. Minäkin olen nyt laittanut aika paljon pois kirjoja ja jonkin verran vaatteita ja niitä laitan vielä lisää, se on kesken se homma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kierrätys on tosi hyvä asia ja tuollaiset isot tapahtumat tuovat esille sitäkin, että se ei ole vain köyhien säästökeino, vaan kuka tahansa voi kierrättää ja käyttää kierrätettyä tavaraa.

   Poista
  2. Niin ja sen lisäksi, että rahaa säästyy jos käyttää jotain ennen käytettyä niin luontoa siinä säästetään myös ja se on tosi tärkeä juttu. Yritän omat jätteenikin lajitella, mutta joskus ei oikein tiedä mihin kuuluisi laittaa. Että on se vaikeaakin se luonnon säästäminen.

   Poista
  3. Käytetyistä vaatteistakin tietää lähteekö väri pesussa vai ei ja on jo kutistunut/venynyt valmiiksi.

   Poista
  4. Joskus olen huomannut, että vaatteet kutistuvat ihan itsestään vaatekaapissa. Taidan viedä ne kierrätykseen. Jätän väliin ne ajatukset, että puolen vuoden päästä, kun olen laihtunut taas ne kuuluisat viisi kiloa, pukeudun niihin "kutistuneisiin" vaatteisiin. Kierrättäminen on hienoa ja onneksi tämä on trendikästäkin nykyisin.

   Poista
  5. Mullakin on kaapissa "sittenkun"-vaatteita. Niistä yritän päästä eroon, mutta kun ei millään raaskis luopua.

   Poista