sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Viikonloppuvieraita

Isosisko ja veljentyttö kävivät yhdenyön vierailulla. Kävimme moikkaamassa velipoikaa. Hiukan jäi kaivertamaan kun velipoika (84v) ei enää oikein jaksa siivota ja pesukonekin oli lakannut toimimasta. Näppäränä miehenä oli sitten laittanut likapyykit roskiin ja ostanut kirpparilta uusia. Täytyy nyt miettiä miten tästä eteenpäin asiat hoituisi ehkä paremmin.

Eilen eli lauantaina kiertelimme kaupungilla monta tuntia ja söimme keittolounaan Stockmannilla.
Tuliaisina yövierailta sain Pentikin astioita ja pyyheliinan + keittiöliinan, tarpeellisia kaikki. Kiitos vierailusta rakkaat sukulaiset.  :)

Tänään sitten LeaP poikkesi kahvittelemaan käsityön kanssa. Oli oikein mukavaa kun kävit.  :)

Maisemat merellepäin ovat täynnä "pyramideja". Saapa nähdä koska tasoittavat ne ja aloittavat uusien kekojen tekemisen.

PS. Se edellisen bloggauksen harjakauppa on Ettonet10 kommenttia:

 1. Sielläpäin ei taida saada helposti kotiapua niinkuin täällä. Veljeäsi ajattelen.Täällä kodinhoitaja käy,kotisairaanhoitajakin käy ja ruokakin tuodaan.
  Kivoja tuliaisia olet saanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei täällä kaupungin kotiapua saa ja jos saisi niin sekin olisi aika heppoista. Veljen asuintalo oli ennen kaupungin omistuksessa ja silloin oli jonkinlaista huolenpitoa ja valvontaa, mutta sitten koko talo yksityistettiin ja nyt se on vaan vuokratalo ilman henkilökuntaa. Asukkaiksikin on otettu vanhusten tilalle nuoria ongelmaisia. Vähän kurjaa.

   Poista
 2. Sinulla onkin ollut kivoja vieraita.
  Onneksi sinun pyramidisi ovat ulkona. Millainen mahtaa olla näkymä sitten valmiina.
  Ajatteles, kun meidän taloon tuodaan huomenna uudet ikkunat ja alkaa remontti. Yhtään ei vielä tiedä aikatauluista. Taloyhtiössä on 53 asuntoa. Varmaan koko kesä menee siinä ja ne miehet tulee sisälle ja sitä tavaroiden siirtämistä ja pölyn määrää. Huh-huh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on muutamien tuttujen asuntoihin vaihdettu ikkunat. On nopeaa touhua. Ei mene kuin tutni-pari yhdessä ikkunassa. Yhden asunnon saavat valmiiksi päivässä. Yhden kerrostalon ikkunat vaihdettiin talvella ja hyvin meni kaikki.

   Poista
 3. Oli kiva tavata hyvän kahvin ja neuleseuran kanssa. Poislähtiessä olikin raitsikka täynnä Tallinnasta tulijoita mutta hyvin mahduin sekaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa sitten raitsikassa vissiin lämmin tunnelma.

   Poista
 4. Kivoja tuliaisia olet saanut.

  Anopin taloon vaihdettiin ikkunat ja tehtiin samalla julkisivuremontti, remontti kyllä kesti kaikkineen kohtuuttoman ajan, mutta itse ikkunaremppa meni sutjakkaasti ja ikkunat tuotiin/vaihdettiin ulkokautta ja tilaa ei kovinkaan kauheasti sisäpuolella tarvittu vaikka heillekin oli tullut kirjelmä, jossa käskettiin järjestää olikohan se peräti 1,5 m ikkunan eteen tilaa ja ikkunanlaittajat ihmettelivät sitä suuresti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kerran hetken aikaa katsellut ikkunoiden vaihtoa ja kyllä oli nopeaa touhua.

   Poista
 5. Joku amerikkalainen oli laittanut vaatteensa tiskikoneeseen pesuun. Veljesi oli hoksusta kotoisin, kun ei alkanut säilömään likapyykkiä vaan hävitti sen ja haki uusia. Voi kun meillä jokaisella olisi sitten määrätyssä iässä se kodinhoitaja, joka hoitaisi, pesisi, silittäisi, siivoaisi, ruokkisi. Katsoisi perään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiskirättejä laitetaan tiskikoneeseen, miksei siis muutakin vaatetta. Pitäisköhän kokeilla. :D

   Poista